top of page

Indtryk af hvor vi går

Book en byrundtur med Tine

` Tusind tak for en dejlig rundtur i Lissabon, som gav et mget bedre overblik over byen inden vi selv havde et par dage der ´ by Michael Klarskov

 

En perfekt start på din rejse til Portugal til at opfylde din egen drøm og rejseoplevelse. RoberTine din unikke lokale Lissabon oplevelse i hjertet af Lissabon.

Byrundturen til fods med Tine går gennem Lissabons gader, så du kan fornemme og føle byens puls og dimensioner. Turen på ca. 3,5 time giver en personlig introduktion til Portugals hovedstad, Lissabon..
 
Hun vil vise jer:
Et overblik af den gamle bymidte og forskellige nabolag. Unikke perler og specielle steder og gennem gamle Mouraria og Alfama, flotte Chiado og den nedre bydel Baixa, bagom byen og til andre udvalgte steder af byen. Vi kommer op til forskellige udsigtspunkter og gennem de smalle og til tider stejle gader osv, men
 
Tine vil gerne gå den ekstra mil og fortælle jer om:
De fantastiske solnedgange og lyset over Lissabon, tips til lokale restauranter ud fra personlige oplevelser og til steder man kan opleve på egen hånd for de bedste oplevelser i Lissabon.
Man kommer til at opleve tingene fra en lokals synspunkt og med interessante aspekter af byen, som er nøje udvalgt af Tine.  Hun har en stærk baggrund fra rejsebranchen og med mange år bosiddende i Portugal og Lissabon, som du som rejsende kan have stor glæde af og nyde i selskab med hende.
 
Undervejs smager vi en lokal kage og drink.
Efter ønske vil der blive udleveret bykort med noter/tips fra turen.
 
For at du skal have det bedste ud af dit ophold i Lissabon
- Bem vindo e até já!
Hvordan man booker turen?
Klik på vores logo og send os en forespørgsel med dato og antal
 
Ved større grupper kontakt os mht priser og arrangement 
Yderligere information:
Pris: 120€
Turen er privat og prisen gælder op til 4 personer
Børn under 12 år er gratis

Vær opmærksom på at Lissabon er en del op og ned af bakke. Husk godt fodtøj.
Kontant betaling når turen starter eller ved bankoverførsel forinden.

I tilfælde af Force Majeure, personlig og ekstern vil I blive informeret på forhånd og alle eventuelt forhåndsbetalte penge vil blive tilbagebetalt.
For spørgsmål og booking af byrundtur er vi kun et klik væk
bottom of page