top of page
Walking tour Wine Tasting Lisbon, byrundtur og vinsmagning i lissabon
Hvem er vi?
Vi er Robert og Tine, hollandsk / dansk par og stolte ejere af RoberTine som er en tapas og vinbar midt i det historiske centrum af Lissabon.
 
Tine har stor erfaring fra rejsebranchen og som world traveler har hun set og oplevet mere end 65 lande verden over. Hendes arbejde som rejseleder i Portugal og med flere år bosiddende i Lissabon har givet hende en stor viden om mulighederne og en forståelse af, hvilke unikke og lokale oplevelser du som besøgende kan nyde godt af..
 
 
Vores ønske er at dele Lissabon med dig, byen som emmer af mystik og romantik!
 
Derfor har vi lanceret en platform, hvor rejsende og lokale kan nyde forskellige aspekter af Lissabon.  Det vil vi gerne dele med dig i vores hyggelige omgivelser med indtryk fra søfartstiden i det 15. og 16.  århundrede. The age of Great Discoveries  - dengang Portugal regerede verden på havet hvilket gjorde dem til det første globale imperium.
 
Besøg venligst vores sider ved at klikke på billedet eller fra vores menú. Du kan også kontakte os. Klik på vores logo øverst til højre og efterlad os en besked. Hvad vi bl.a. kan tilbyde er vores byrundture designet af Tine og hos RoberTine kan du bl.a. nyde vores udvalgte vine, vin- og portvinsmagninger samt tapasanretninger. 
 
 Bare kig forbi og oplev den hyggelige stemning.  Her kan du også spontant booke en byrundtur eller vinsmagning!
Hvad gør RoberTine unik?
Billeder af RoberTine
RoberTine kan ideelt være dit centrale punkt under din rejse, hvor og hvorfra du kan opleve lokale aspekter, hygge dig og opleve Lissabon på en måde, kun en lokal kan vise dig. RoberTine er et hyggeligt sted i et historisk sted af Lissabon forbundet til de mest centrale punkter som Lissabon har at tilbyde.
 
Da vi bor tæt på vores tapas og vinbar, er vi også meget fleksible.  Blot send os en simpel anmodning eller kontakt os for at tale om mulighederne. Vi kan tilføje ekstra værdi til danske og norske gæster på grund af Tines nationale baggrund!
Medlem af den portugisiske turistforening ved nr. 257/2015 med byrundture til fods i Lissabon.
 
Ved anmodning om en privat byrundtur på dansk, bestilling af vinsmagning eller besøg hos RoberTine er en personlig oplevelse for dig.  
Velkommen til RoberTine og på hyggeligt gensyn!
bottom of page