top of page
Wie zijn wij?
Walking tour Wine Tasting Lisbon, byrundtur og vinsmagning i lissabon
Wij zijn Robert en Tine een Nederlands en Deens paar en de trotse eigenaars van RoberTine in het historische centrum van Lissabon.
RoberTine is niet zomaar een Tapas en winebar  maar een hele ervaring om mee te maken. Kom langs en neem een kijkje in onze unieke boot waar terwijl je geniet van een portugese wijn of tapas kunt luisteren naar lekkere jazz.
Alles wat we op tafel zetten is Portugees, tapas style gepresenteerd. De wijnen en portwijnen hebben we zelf geselecteerd.
Onze locatie is ook zeer geschikt voor groepsactiviteiten. Zoals wijn- en portwijn proeverijen. Maar je kan het ook combineren met een heerlijk avondje uit eten waar je op een wat Denen noemen hyggelig (knus en gezellig) kunt genieten van onze specialiteiten.
Behalve eten en drinken en gezelligheid hebben we ook een schat aan ervaring met betrekking tot reizen.
Tine is fervent wereldreizigster en heeft tot nu toe wereldwijd meer dan 65 landen gezien.  Zij heeft jaren onafhankelijk en voor agency´s  gewerkt, met name in en rondom Portugal. Die kennis delen we graag om voor om zo het beste uit  jouw/jullie vakantie of reis uit Lissabon te halen.
 
Onze passie is om te genieten van goede wijnen uit de regio van Lissabon en deze te combineren met verhalen uit de tijd van ´the great discoveries´, waarin Portugal heerste als zee- en handelsland, wat leidde tot het eerste globale wereldrijk.
 
Wij zijn gek op unieke reiservaringen en bovenal unieke ervaringen rondom Lissabon, de stad van mysteries en romantiek! 
Wil je meer weten wat we voor je kunnen betekenen. Contact ons dan door op het logo te klikken of ons contactformulier.
Impressions of RoberTine
bottom of page